П`ятниця, 19.04.2024, 17:42
Ви увійшли як Гість | Група "Гості" | RSS

КАФЕДРА "ФІНАНСИ І КРЕДИТ" ТДАТУ

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу

Головна » Архів матеріалів

Вітаємо студентів 4 курсу напряму підготовки "Фінанси і кредит" ТДАТУ з успішним проходженням незалежного заміру знань студентів аграрних вищих навчальних закладів, який проводився 22 квітня 2014 року у вигляді online-тестування на сайті Державної установи "Науково-методичний центр інформаційно-аналітичного забезпечення діяльності вищих навчальних закладів "Агроосвіта" http://smcae.com/ 

Студенти ТДАТУ досягли високих результатів:
- середній бал по спеціальності – 4,95;
- середній відсоток правильних відповідей – 96,58.

Вітаємо студентів та викладачів кафедри "Фінанси і кредит"!

 

Переглядів: 794 | Додав: SRG | Дата: 22.04.2014 | Коментарі (1)

8 квітня 2014 року на кафедрі "Фінанси і кредит" відбулося секційне засідання в рамках щорічної науково-технічної конференції студентів і слухачів магістратури Таврійського державного агротехнологічного університету.

У секції взяли участь 39 учасників, серед них студенти і слухачі магістратури ТДАТУ, студенти Василівського та Мелітопольського коледжів ТДАТУ. 

На засіданні заслухано 10 доповідачів, чиї виступи були підготовлені на високому творчому та інтелектуальному рівні та супроводжувалися мультимедійними презентаціями. Теми доповідей торкалися проблемних питань фінансового менеджменту, страхового захисту підприємств аграрного сектору, формування доходів і видатків місцевих бюджетів, розвитку сільських територій, інфраструктури фінансового ринку, соціального захисту населення, банківської системи, лізингового фінансування тощо.

За активну участь у науково-дослідній роботі та за кращу презентацію доповіді були відзначені такі студенти:

- перше місце – Парапанова Г.С. (11 МБФК) – доповідь "Управління витратами підприємства в контексті підвищення ефективності господарювання", науковий керівник – к.е.н., доцент Захарова Н.Ю.;

- друге місце – Агаркова Н.В. (11 МБФК) – доповідь "Формування фінансової стійкості бюджетів сільських територій та напрями її забезпечення", науковий керівник – к.е.н., доцент Когут І.А.;

- третє місце – Міщенко В.О. (Мелітопольський коледж ТДАТУ) – доповідь "Рейтинг банків", науковий керівник – Биковська І.П.

Фото http://fin-kr.at.ua/photo/studentska_konferencija_08_04_2014/17

Переглядів: 592 | Додав: SRG | Дата: 09.04.2014 | Коментарі (0)




З 19 по 21 березня 2014 року у Національному університеті державної податкової служби України (м. Ірпінь Київської області) проходив ІІ тур Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт зі спеціальності «Фінанси, грошовий обіг і кредит». У заході взяли участь 41 студент з 38 вищих навчальних закладів з 16 областей України.

Оцінювала роботи та виступи студентів комісія, до якої увійшли висококваліфіковані науковці: доктори та кандидати наук у галузі фінансів з провідних ВНЗ України. При оцінюванні робіт враховувалась актуальність проблеми, оригінальність ідеї та наукова новизна, значення наукового дослідження з позиції теоретичної можливості впровадження результатів роботи в практику, ступінь самостійності виконання роботи тощо.

Студентка магістратури зі спеціальності "Фінанси і кредит" ТДАТУ Гуменюк Вікторія Анатоліївна приймала участь у конкурсі з науковою роботою "Страхування від нещасних випадків та його розвиток в Україні на прикладі ПрАТ СК "АХА Страхування".

В її науковій роботі були розглянуті основні аспекти діяльності ринку страхування від нещасних випадків в Україні, виділені проблемні моменти його роботи, запропоновані напрямки подальшого розвитку, також були визначені шляхи підвищення якості надання страхових послуг зі страхування від нещасних випадків у ПрАТ СК "АХА Страхування".

Робота та доповідь отримали високу оцінку комісії, а Гуменюк В.А. була нагороджена дипломом ІІІ ступеня.

Вітаємо Гуменюк Вікторію Анатоліївну та її наукового керівника к.е.н., доцента кафедри "Фінанси і кредит" ТДАТУ Рубцову Наталію Миколаївну! Бажаємо подальших успіхів у науковій роботі!

Переглядів: 628 | Додав: SRG | Дата: 24.03.2014 | Коментарі (0)


18.03.2014 р. викладачами кафедри "Фінанси і кредит" ТДАТУ було проведено тренінг "Фінансова освіта – основа добробуту" серед учнів 10-11 класів загальноосвітніх закладів м. Мелітополя, Мелітопольського та Приазовського району. Загальна кількість учасників склала 36 осіб.

Учні отримали корисні знання з державних та міжнародних фінансів, кредитування, оподаткування, бюджетної системи тощо.

Учасникам було запропоновано вирішення в ігровій формі завдань з проблемних фінансових питань, розв'язання яких потребувало творчого підходу та базових знань з основ економіки та фінансів. Учні показали високий рівень ерудованості та з великим зацікавленням виконали всі завдання.

Учасники тренінгу були нагороджені почесними грамотами за активну участь та пам'ятними призами.

Переглядів: 566 | Додав: SRG | Дата: 20.03.2014 | Коментарі (0)


На сайті Державної установи "Науково-методичний центр інформаційно-аналітичного забезпечення діяльності вищих навчальних закладів "Агроосвіта" http://agroosvita.com/visha_osvita доступна можливість ознайомлення з тестовими питаннями для підготовки до незалежного заміру знань студентів ВНЗ Мінагрополітики України у 2013/2014 навчальному році. Для проходження пробного тестування відкрито Internet-ресурс http://test.smcae.com/.

Тестування студентів напряму підготовки "Фінанси і кредит" відбудеться 22 квітня 2014 року

Переглядів: 868 | Додав: SRG | Дата: 03.03.2014 | Коментарі (0)

3-5 лютого 2014 року на кафедрі "Фінанси і кредит" відбудеться захист дипломних робіт ОКР "Спеціаліст" навчально-наукового інституту заочної та дистанційної освіти зі спеціальності "Фінанси і кредит".

Голова ДЕК: Дєдушев Анатолій Валерійович – заступник начальника планово-фінансового відділу ПП "Аскон" Якимівського району Запорізької області
Заступник голови ДЕК: Яцух Олена Олексіївна – к.е.н., доцент, зав. кафедри "Фінанси і кредит" ТДАТУ
Члени ДЕК:
Косторной Сергій Володимирович – к.е.н., доцент кафедри "Фінанси і кредит" ТДАТУ
Єременко Денис Володимирович - к.е.н., доцент кафедри "Облік і аудит" ТДАТУ
Ілляшенко Катерина Володимирівна - к.е.н., доцент кафедри "Аналіз і контролінг" ТДАТУ
Секретар ДЕК: Чкан Ірина Олександрівна – к.е.н., ст. викладач кафедри "Фінанси і кредит" ТДАТУ

Графік проведення захисту дипломних робіт: 

3 лютого

4 лютого

5 лютого

Кравченко Н.Є.

Мельник К.М.

Науменко І.Ю.

Міхова О.І.

Воропай (Ільчук) О.А.

Костюхін С.Ю.

Анастасова К.А.

Бочкова А.М.

Борідько В.С.

Момотюк Т.В.

Квашук Л.Б.

Засименко Ю.В.

Уманська Г.В.

Угренчук О.В.

Бобів С.О.

Крам О.М.

Сіра М.П.

Мороз О.С.

Чудакова Г.С.

Кузьменко В.О.

Рудич І.В.

Мартинова Т.О.

Лабунець В.В.

Гашпарич Л.І.

Нематуллаєва А.Б.

 

Переглядів: 452 | Додав: SRG | Дата: 29.01.2014 | Коментарі (0)


Оголошено умови вступу до ТДАТУ на спеціальність "Фінанси і кредит" у 2014 році:

- необхідні дисципліни зовнішнього незалежного оцінювання знань: 
1. Українська мова і література (124 б.); 
2. Математика (124 б.);
3. Історія України або географія (140 б.);

- термін реєстрації для проходження ЗНО - з 03.01 до 05.03.2014 р.
- строки прийому документів для вступу - з 01.07 до 31.07.2014 р.

- вартість навчання: 
• денна форма - 6850 грн. на рік;
• заочна форма - 4500 грн. на рік;
• заочна форма (на підставі диплому молодшого спеціаліста) - 4950 грн. на рік;

- обсяги прийому:
• денна форма - 50 осіб;
• заочна форма - 50 осіб. 

Більш детальна інфомація - http://fin-kr.at.ua/load/umovi_vstupu_do_tdatu_u_2014_roci/1-1-0-9

Переглядів: 510 | Додав: SRG | Дата: 28.12.2013 | Коментарі (0)



Олімпіада студентів останніх курсів економічних факультетів вищих навчальних закладів Запорізької області проводилась за ініціативою Головного управління Міністерства доходів і зборів у Запорізькій області.

Олімпіада проводилась у два етапи:

І етап – у вигляді письмової роботи на податкову тематику. Успішно пройшли цей етап та були запрошені до участі в ІІ етапі олімпіади 7 студентів напряму підготовки фінанси і кредит ТДАТУ:

Карабань Микола Іванович (51ФК)
Круковська Олена Анатоліївна (51ФК)
Матюхіна Інна Валентинівна (51ФК)
Семеренко Анастасія Юріївна (51ФК)
Марценюк Юлія Вікторівна (11МБФК)
Павлова Вікторія Сергіївна (11МБФК)
Парапанова Ганна Сергіївна (11МБФК)

ІІ етап – тестування, яке відбулося 12 грудня 2013 року у Головному управлінні Міністерства доходів і зборів у Запорізькій області (м. Запоріжжя). Студенти напряму підготовки фінанси і кредит ТДАТУ показали високі результати, та були рекомендовані до зарахування до кадрового резерву на заміщення вакантних посад в територіальних органах області.

Переглядів: 522 | Додав: SRG | Дата: 12.12.2013 | Коментарі (0)


Вітаємо студентку групи 41ФК Шапіро Юлію Вадимівну та її партнера Меліхова Марка Олеговича з перемогою на Турнірі зі спортивних бальних танців "Всеукраїнські змагання Осіння мозаїка-2013", який проводився 24 листопада 2013 року в м. Запоріжжя.

Бажаємо подальших перемог!

Переглядів: 474 | Додав: SRG | Дата: 27.11.2013 | Коментарі (0)


Мы вчерашние абитуриенты, впервые переступили порог учебного заведения в новом для себя качестве студента. Ведь для того чтобы стать настоящим студентом, недостаточно просто подать документы и пройти отбор. Настоящий студент должен пройти все испытания при посвящении.

Когда мы пришли на посвящение, мы не знали что нас ждут особые испытания в виде квеста. Старшекурсники передали нам символический ключ в виде зачетной книжки. Мы путешествовали по разным станциям, где нас ждали разные интересные задания: отгадывание задач на логику и эрудицию, рассказывали на новый лад сказку «Репку» и т.д.

По окончании мероприятия каждая команда получила сладкие призы и значки с эмблемой факультета.

Наша группа 11 ФК также была награждена грамотой за активное участие и победу в номинации «За артистизм».

Переглядів: 505 | Додав: SRG | Дата: 09.10.2013 | Коментарі (0)

« 1 2 3 4 ... 9 10 »
Пошук
Календар
«  Квітень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930